$('#fade').cycle();
Usi de garaj (sectionale)

Usi de garaj selectionale- rezidentiale si industriale EurosanDoor

Caracteristicile generale ale usi lor de garaj comercializate de Bertha Craiova:

Feroneria usilor de garaj Bertha, sinele de rulare verticale si orizontale, piesele de legatura a usii, deci intreaga feronerie este de marca Flexi Force-Olanda, cel mai mare producator in acest domeniu.

Panourile usi lor de garaj au o grosime de 40 mm, partea exterioara si interioara este din tabla de otel zincat de 0,8 mm grosime si spuma poliuretanica presata intre cele doua table de otel, permit izolarea golurilor finisate si sunt de origine Tecsedo - Elvetia.

Inchiderea ermetica este o proprietate de baza a usi de garaj si este asigurata de cele patru chedere de etansare: doua chedere montate lateral pe sinele verticale de rulare, un cheder superior si un cheder inferior cu o corigare de nivel de 2 cm, montat pe un profil de aluminiu inferior.

Arcurile torsionale a usi de garaj sunt fabricate din otel si sunt pentru 25.000-100.000 de cicluri de deschideri-inchideri usi de garaj sectionale.

Rularea silentioasa a usi de garaj este realizata cu ajutorul rolelor din teflon cu rulmenti si de arcurile de torsiune montate pe buiandrug sau dupa sinele orizontale sub plafon, care prin proiectarea lor nu se ating de sinele de rulare, iar prin aceste accesorii deschiderea si inchidera manuala a usilor este foarte usoara usi de garaj sectionale.

Deschidera si inchiderea usi lor de garaj se poate efectua manual sau prin sistem de automatizare cu telecomand a usi de garaj sectionale

Usi le de garaj sectionale se gasesc intr-o gama larga de modele (casetat, dungi late, dungi inguste, neted fara model, stukko), culori (alb, stejar auriu, mahon, nuc, verde) si dimensiuni, din dorinta de a sporii eleganta si comfortul casei dvs.

Frumusetea usilor de garaj este completata de utilizarea in siguranta, fiind prevazute standard cu sistem de protectie contra prinderii degetelor (la usile rezidentiale).

Firma Bertha Com comercializeaza sisteme de automatizari pentru usi de garaj sectionale, porti batante si culisante. Oferta noastra cuprinde usi de garaj si accesorii de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism ce va ofera siguranta unei colaborari fructuoase pe termen lung.

 Usi de garaj tip rulou termoizolante cu motor electric si actionare prin buton. Caracteristici:

- lamela din aluminiu izolat cu spuma poliuretanica
- ghidaje latime 100 mm, aluminiu extrudat, prevazut cu perii colectoare pentru praf, zapada, etc
- motor: protectie la supraincalzire
- temperatura de lucru: -20 grade C... + 55 grade C
- console din otel galvanizat cu sistem de culisare mobil, pentru fixarea axului
- set telecomanda: prod. Building Plastic Belgia, mod de lucru: sus-stop-jos-stop
- posibilitate legare fotocelule
- garnitura inchidere 2,5 cm, cauciuc EPDM

Toate elementele constructive sunt in conformitate cu normele europene.